Huolenpitosopimus

​​ 


Base ja Premium - Uu​det Audi Care -huolenpitosopimukset​

Uuteen Audiisi kannattaa ottaa Audi Care -huolenpitosopimus, joka kattaa normaalista auton kulutuksesta aiheutuvat kulut tai vaihtoehtoisesti tarjoaa aivan uuden tason kaiken kattavaa Audi-huolenpitoa.

Audi Care -huolenpitosopimus – jä​​rkevä tapa huolehtia autostasi​

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Audi-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Premium- ja Base-huolenpitosopimukset takaavat laajat ja laadukkaat palvelut​

Audi Base -huolenpitosopimus sisältää maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset sekä katsastustarkastuksen.

Audi Premium -huolenpitosopimus sisältää Base-sopimuksen lisäksi kesä- ja talvipyörien kausivaihdot, auton pesun ja sisäpuhdistuksen määräaikaishuoltojen yhteydessä ja sijaisauton kaikkien sopimukselle sisältyvien huolto- ja korjauskäyntien yhteydessä. Erikseen sovittaessa palveluun voi lisätä myös renkaiden säilytyspalvelun tai ajoneuvon nouto- ja palautuspalvelun.

Audi Care -huolenpitosopimus joustaa ajomääräsi mukaan​

Huolenpitosopimus voidaan tehdä uuteen autoon aluksi kolmeksi tai neljäksi vuodeksi kerrallaan. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa jäljellä oleva hintajakso kerralla, kuitenkin korkeintaan 6 vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, ottaen huomioon ostamasi Audin malli ja varusteet sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta.​

Huolenpitosopimuk​seen sisältyy aina jatkoturva

Kiinteä kuukausihinta sisältää huolenpitoturvan. Se kattaa mm. ennalta arvaamattomien vikojen korjaukset takuuajan jälkeen.​

Huolenpitoso​pimuksella hallitset aina autosi ylläpitokustannukset

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista. Se kattaa kaiken muun paitsi, veroluonteiset maksut, polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi.

Audi-huolenp​​itosopimus antaa rahallesi parhaan vastineen​

Audi-huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Kaikissa, autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita alkuperäisiä Audi-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin.

Huolenpitosopimus varmistaa autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon​​

Audi huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon, sillä laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.